Κάλεσμα για ενίσχυση Στεκιού

Κάλεσμα για ενίσχυση Στεκιού

Όπως γνωρίζετε, ίσως, το Στέκι των καθηγητών παραμένει κλειστό περισσότερο από έναν χρόνο τώρα. Αισθανθήκαμε αυτό το διάστημα την έλλειψη ενός κοινωνικού χώρου που αποτελούσε ένα σταθερό σημείο συνάντησης στην πόλη για να βρισκόμαστε και να μοιραζόμαστε, έξω από το εμπορευματικό πλαίσιο. Πέρα από τις εκδηλώσεις του σωματείου μας, το στέκι έχει δώσει στέγη και σε άλλα εγχειρήματα πολιτιστικά και κινηματικά. Όλα αυτά τα χρόνια η παρουσία του στην πόλη και οι δράσεις του βασίζονται στις προσπάθειες και τον χρόνο που ξεκλέβουμε και δίνουμε όλοι εμείς, όχι μόνο οι συνάδελφοι και συναδέλφισσες αλλά και όλες και όλοι που θέλουν το στέκι ζωντανό να προσφέρει στην πόλη. Τέτοιες προσπάθειες που αντέχουν στον χρόνο στηρίζονται από χέρια πολλά.

Στήριξη χρειάζεται το στέκι μας και για να τα βγάλει πέρα οικονομικά. Και γι’ αυτό απευθυνόμαστε πρωτίστως στους μονίμους συναδέλφους και συναδέλφισσες. Όσες και όσοι θέλουν μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση προς την μισθοδοσία να παρακρατούνται 2€ τον μήνα για την ενίσχυση του στεκιού.

Η αλήθεια είναι ότι αυτή την στιγμή περίπου το 1/3 των μονίμων εκπαιδευτικών συμμετέχει. Τα 2€ που δίνουμε από την μισθοδοσία μας κάθε μήνα δεν αρκούν για να καλύψουν ούτε το ενοίκιο. Ευτυχώς αυτό το διάστημα, επωφεληθήκαμε των διατάξεων για την μείωση του ενοικίου.

Τώρα σας καλούμε να αναλάβετε δράση αν θέλετε να στηρίξετε το στέκι των καθηγητών.

Αίτηση παρακράτησης 

 

Ομάδα Διαχείρισης Στεκιού Καθηγητών

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *