Αποφάσεις του Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ρεθύμνου – Συνεδρίαση 9η/13-12-2021

Αποφάσεις του Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ρεθύμνου – Συνεδρίαση 9η/13-12-2021

ΕΛΜΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Ενωση Λειτουργων Μεσης Εκπαιδευσης νομου Ρεθυμνου

Ηλιακάκη 16, Ρέθυμνο, Τ.Κ. 74132

site: www.elmereth.gr

e-mail: contact@elmereth.gr

facebook:

https://www.facebook.com/elmereth

ΣΥΝΔΙΚ. ΧΡΟΝΙΑ: 2021-22

Ρέθυμνο, 13/12/2021

ΕΞΕΡΧ.: 050

ΠΡΟΣ: Σχολεία ΔΔΕ Ρεθύμνου

Αποφάσεις του Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ρεθύμνου – Συνεδρίαση 9η/13-12-2021

 

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Ρεθύμνου κατά την τακτική 9η συνεδρίασή του τη Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2021, ασχολήθηκε με τα παρακάτω θέματα:

    1. Διερεύνηση δυνατότητας προκήρυξης απεργίας-αποχής και Γενική Συνέλευση. Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ρεθύμνου αποφάσισε την έκτακτη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης, την Πέμπτη 16/12/2021, ώρα 18:30 στο 3ο Γυμνάσιο Ρεθύμνου με θέμα: «Τρόποι αντίδρασης στην αξιολόγηση».
    2. Θέματα Π.ΥΣ.Δ.Ε. Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ρεθύμνου αποφάσισε να ζητήσει εγγράφως: α) την ανακοίνωση των λειτουργικών κενών μετά από κάθε φάση τοποθετήσεων, και β) την προώθηση από τον Προϊστάμενο της Δ.Δ.Ε. Ρεθύμνου στην Π.Δ.Ε. Κρήτης των παραιτήσεων των μελών του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. που έχουν καταθέσει τις παραιτήσεις τους και παραμένουν “στο συρτάρι”.
    3. Διαμαρτυρία στη Δ.Ε.Π. Ρεθύμνου για τις δια περιφοράς συνεδριάσεις. Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ρεθύμνου αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί στον Δήμο Ρεθύμνης για τις δια περιφοράς συνεδριάσεις (ψηφοφορίες μέσω email) της Δ.Ε.Π. Ρεθύμνου, ακόμη και για σοβαρά ζητήματα όπως η χρηματοδότηση των σχολείων.
    4. Διαμαρτυρία για την Τράπεζα Θεμάτων και την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής στα Εσπερινά Σχολεία. Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ρεθύμνου αποφάσισε την έκδοση ανακοίνωσης για το θέμα.
    5. Ανακοίνωση για το περιστατικό στο ΕΠΑ.Λ. και την απόλυση εκπαιδευτικού. Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ρεθύμνου αποφάσισε την έκδοση ανακοίνωσης για το θέμα.

Για το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ρεθύμνου

Ο Πρόεδρος                                              Ο Γ. Γραμματέας

 Σουρουλής Χρήστος                                  Αρσενάκης Αρσένιος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *