Αποφάσεις του Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ρεθύμνου – Συνεδρίαση 12η/31-01-2022

Αποφάσεις του Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ρεθύμνου – Συνεδρίαση 12η/31-01-2022

 

ΕΛΜΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Ενωση Λειτουργων Μεσης Εκπαιδευσης νομου Ρεθυμνου

Ηλιακάκη 16, Ρέθυμνο, Τ.Κ. 74132

site: www.elmereth.gr

e-mail: contact@elmereth.gr

facebook:

https://www.facebook.com/elmereth

ΣΥΝΔΙΚ. ΧΡΟΝΙΑ: 2021-22

Ρέθυμνο, 31/01/2022

ΕΞΕΡΧ.: 067

ΠΡΟΣ: Σχολεία ΔΔΕ Ρεθύμνου

Αποφάσεις του Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ρεθύμνου – Συνεδρίαση 12η/31-01-2022

 

Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ρεθύμνου κατά την τακτική 12η συνεδρίασή του τη Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2022, ασχολήθηκε με τα παρακάτω θέματα:

  1. Άδειες ανατροφής νεοδιόριστων. Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ρεθύμνου αποφάσισε να εκδώσει ανακοίνωση σχετικά με το θέμα.
  2. Εκδήλωση σε συνεργασία με την Ε.Λ.Μ.Ε. Χανίων για τον διαγωνισμό PISA του Ο.Ο.Σ.Α (2022). Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ρεθύμνου αποφάσισε τη συνδιοργάνωση διαδικτυακής εκδήλωσης με την Ε.Λ.Μ.Ε. Χανίων για τον διαγωνισμό PISA του Ο.Ο.Σ.Α. (2022) με ομιλητή τον ομότιμο Καθηγητή Γ. Μαυρογιώργο.
  3. Πρόταση της Διαχειριστικής του “Στεκιού των Καθηγητών” για μουσική βραδιά. Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ρεθύμνου αποφάσισε να εγκρίνει την πρόταση της Δ.Ο. του “Στεκιού των Καθηγητών” για τη διεξαγωγή μουσικής βραδιάς το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:00. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν μέχρι 25 άτομα μέσω ηλεκτρονικής φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Μέλη της Δ.Ο. θα φροντίσουν ώστε να μην υπάρξει υπέρβαση του αριθμού ατόμων, να γίνει έλεγχος των απαραίτητων πιστοποιητικών, να γίνεται χρήση μασκών, να επιτηρούν την υγειονομική διαχείριση του κυλικείου, να φροντίσουν για τον εξαερισμό και καθαρισμό του χώρου και να πραγματοποιηθεί η λήξη στις 22:30.
  4. Κάλεσμα και κινητοποίηση Σωματείων του ευρύτερου υγειονομικού κλάδου μαζί με άλλα σωματεία εργαζομένων και κοινωνικούς φορείς. Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ρεθύμνου αποφάσισε το Σωματείο να στηρίξει και να συμμετέχει στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που καλούν τα σωματεία των Υγειονομικών Ρεθύμνου την Τρίτη 01/02, ώρα 12.00, στην είσοδο του Νοσοκομείου Ρεθύμνου και να συμμετέχει στη κοινή σύσκεψη σωματείων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα που καλούν τα σωματεία των Υγειονομικών Ρεθύμνου την Τετάρτη 02/02, ώρα 18.00, στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου.

Για το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ρεθύμνου

Ο Πρόεδρος                                              Ο Γ. Γραμματέας

 Σουρουλής Χρήστος                                  Αρσενάκης Αρσένιος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *