Αποφάσεις του Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ρεθύμνου – Συνεδρίαση 14η/14-02-2022

Αποφάσεις του Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ρεθύμνου – Συνεδρίαση 14η/14-02-2022

 

ΕΛΜΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Ενωση Λειτουργων Μεσης Εκπαιδευσης νομου Ρεθυμνου

Ηλιακάκη 16, Ρέθυμνο, Τ.Κ. 74132

site: www.elmereth.gr

e-mail: contact@elmereth.gr

facebook:

https://www.facebook.com/elmereth

ΣΥΝΔΙΚ. ΧΡΟΝΙΑ: 2021-22

Ρέθυμνο, 14/02/2022

ΕΞΕΡΧ.: 074

ΠΡΟΣ: Σχολεία ΔΔΕ Ρεθύμνου

Αποφάσεις του Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ρεθύμνου – Συνεδρίαση 14η/14-02-2022

Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ρεθύμνου κατά την τακτική 14η συνεδρίασή του τη Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022, ασχολήθηκε με τα παρακάτω θέματα:

  1. Οργάνωση διαδικτυακής εκδήλωσης για PISA. Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ρεθύμνου ενέκρινε τις τελευταίες λεπτομέρειες για την επικείμενη εκδήλωση.
  2. Συνάντηση εκπαιδευτικών Κοινωνικών Επιστημών και Τεχνών. Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ρεθύμνου αποφάσισε η συνάντηση των εκπαιδευτικών να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου. Θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση.
  3. Voucher για αγορά ηλεκτρονικού εξοπλισμού. Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ρεθύμνου συζήτησε το θέμα και θα τοποθετηθεί με σχετική ανακοίνωση.
  4. Συμμετοχή στο πανεργατικό συλλαλητήριο 23/2/2022. Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ρεθύμνου αποφάσισε τη συμμετοχή του Σωματείου μας στην κινητοποίηση μαζί με τα Πρωτοβάθμια Σωματεία της πόλης μας.
  5. ΑΜΕΑ νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί. Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ρεθύμνου αποφάσισε να στηρίξει τα αιτήματα των νεοδιόριστων ΑμεΑ εκπαιδευτικών σχετικά με το ζήτημα των αποσπάσεων και των μεταθέσεών τους.
  6. Καταγραφή συναδέλφων ως “απόντων” λόγω webex. Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ρεθύμνου αποφάσισε να προχωρήσει σε δημόσια καταγγελία της διοίκησης του σχολείου για την καταγραφή συναδέλφων ως αδικαιολογήτως απόντες, καθώς δεν πραγματοποίησαν μια συγκεκριμένη ημέρα τηλεκπαίδευση μέσω Webex, και να διερευνήσει τυχόν νομικές ενέργειές του για να διαφυλάξει τα έννομα συμφέροντα των συναδέλφων.

Για το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ρεθύμνου

Ο Πρόεδρος                                              Ο Γ. Γραμματέας

 Σουρουλής Χρήστος                                  Αρσενάκης Αρσένιος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *