Αποφάσεις του Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ρεθύμνου – Συνεδρίαση 15η/21-02-2022

Αποφάσεις του Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ρεθύμνου – Συνεδρίαση 15η/21-02-2022

 

ΕΛΜΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Ενωση Λειτουργων Μεσης Εκπαιδευσης νομου Ρεθυμνου

Ηλιακάκη 16, Ρέθυμνο, Τ.Κ. 74132

site: www.elmereth.gr

e-mail: contact@elmereth.gr

facebook:

https://www.facebook.com/elmereth

ΣΥΝΔΙΚ. ΧΡΟΝΙΑ: 2021-22

Ρέθυμνο, 21/02/2022

ΕΞΕΡΧ.: 080

ΠΡΟΣ: Σχολεία ΔΔΕ Ρεθύμνου

Αποφάσεις του Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ρεθύμνου – Συνεδρίαση 15η/21-02-2022

Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ρεθύμνου κατά την τακτική 15η συνεδρίασή του τη Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2022, ασχολήθηκε με τα παρακάτω θέματα:

  1. Νομικές ενέργειες αναφορικά με την καταγραφή «απουσιών» από την τηλεκπαίδευση σε συναδέλφους. Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. ενημέρωσε    για την επικοινωνία που είχε για το θέμα με τον δικηγόρο του σωματείου. Το Δ.Σ. αποφάσισε να στηρίξει οικονομικά και ηθικά τους θιγέντες συναδέλφους ώστε να διεκδικήσουν διοικητικά την αποκατάσταση της εις βάρος τους παρανομίας.
  2. Απεργία-αποχή από την αξιολόγηση. Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ρεθύμνου ενημερώθηκε από τον Οργανωτικό Γραμματέα του, Ν. Αδράμη, ότι τις αμέσως επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί η επίδοση των σχετικών εξωδίκων από το Σωματείο ώστε να ακολουθήσουν οι επόμενες διαδικασίες.
  3. Κινητοποίηση για το θέμα των μετακινήσεων με το Κ.Τ.Ε.Λ. Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ρεθύμνου αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τα προβλήματα στις μετακινήσεις στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης και να εξετάσει τη πιθανότητα κινητοποίησης για το θέμα.
  4. Δημόσια εκδήλωση για την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής (Ε.Β.Ε.) και την Τράπεζα Θεμάτων (Τ.Θ.). Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ρεθύμνου αποφάσισε τη διεξαγωγή δημόσιας εκδήλωσης σε συνεργασία και με άλλους φορείς για την Ε.Β.Ε. και την Τ.Θ., ώστε να ενημερωθούν οι γονείς και γενικά η τοπική κοινωνία για τα συγκεκριμένα ζητήματα.
  5. Αίτημα για διεξαγωγή εκδήλωσης στο Στέκι των Καθηγητών. Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ρεθύμνου αποφάσισε να εγκρίνει την πρόταση της Δ.Ο. του “Στεκιού των Καθηγητών” για τη διεξαγωγή μουσικής βραδιάς το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:00. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν μέχρι 30 άτομα μέσω ηλεκτρονικής φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Μέλη της Δ.Ο. θα φροντίσουν ώστε να μην υπάρξει υπέρβαση του αριθμού ατόμων, να γίνει έλεγχος των απαραίτητων πιστοποιητικών, να γίνεται χρήση μασκών, να επιτηρούν την υγειονομική διαχείριση του κυλικείου, να φροντίσουν για τον εξαερισμό και καθαρισμό του χώρου και να πραγματοποιηθεί η λήξη στις 22:30.

Για το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ρεθύμνου

    Ο Πρόεδρος                                            Ο Γ. Γραμματέας

 Σουρουλής Χρήστος                                  Αρσενάκης Αρσένιος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *