Αποφάσεις του Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ρεθύμνου – Συνεδρίαση 19η/28-3-2022

Αποφάσεις του Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ρεθύμνου – Συνεδρίαση 19η/28-3-2022
ΕΛΜΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Ενωση Λειτουργων Μεσης Εκπαιδευσης νομου Ρεθυμνου

Ηλιακάκη 16, Ρέθυμνο, Τ.Κ. 74132

site: www.elmereth.gr

e-mail: contact@elmereth.gr

facebook:

https://www.facebook.com/elmereth

ΣΥΝΔΙΚ. ΧΡΟΝΙΑ: 2021-22

Ρέθυμνο, 28/03/2022

ΕΞΕΡΧ.: 95

ΠΡΟΣ: Σχολεία ΔΔΕ Ρεθύμνου

 

Ανακοινοποίηση στο ορθό ως προς την ημερομηνία σύγκλησης της ΓΣ της Ε.Λ.Μ.Ε. Ρεθύμνου, απόφαση αρ. 5.

Αποφάσεις του Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ρεθύμνου – Συνεδρίαση 19η/28-3-2022

 

Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ρεθύμνου κατά την τακτική συνεδρίασή του τη Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2022, ασχολήθηκε με τα παρακάτω θέματα:

Ως θέματα Ημερήσιας Διάταξης ορίζονται τα παρακάτω:

  1. Απεργία-αποχή από την αξιολόγηση. Βήματα υλοποίησης. Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ρεθύμνου δρομολόγησε τις διαδικασίες για τη δήλωση συμμετοχής στην απεργία-αποχή όσων συναδέλφων το επιθυμούν και θα κάνει σχετικές ενημερώσεις στα σχολεία.
  2. Δράση για τις Κοινωνικές Επιστήμες και τις Τέχνες. Μετά την αναβολή της προγραμματισμένης για τις 19/3 δράσης το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ρεθύμνου, κατόπιν συνεννόησης με τους εκπαιδευτικούς των αντίστοιχων αντικειμένων, αποφάσισε να προγραμματίσει τη δράση για τις 2 Απριλίου, ώρα 12.00, στην Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη, προβαίνοντας σε όλες τις σχετικές ενέργειες.
  3. Προετοιμασία απεργίας 6 Απρίλη. Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ρεθύμνου δρομολόγησε κύκλο ενημερώσεων στους συναδέλφους για την απεργία της 6 Απρίλη, σε συνεργασία και με το Ν.Τ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και με πρωτοβάθμια σωματεία.
  4. Αντιπολεμικό συλλαλητήριο 30/03. Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ρεθύμνου αποφάσισε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του στο Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ για το ανεπαρκές πλαίσιο του καλέσματος στο συλλαλητήριο και για τον τρόπο λήψης της συγκεκριμένης απόφασης.
  5. Εισήγηση Ο.Λ.Μ.Ε. για Γ.Σ. Προέδρων Ε.Λ.Μ.Ε. Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ρεθύμνου αποφάσισε να συγκαλέσει Γ.Σ. του Σωματείου την Πέμπτη, 31/03/2022, ώρα 19:00, στον προαύλιο χώρο του 3ου Γυμνασίου, με θέμα τα αιτήματα του κλάδου όπως καταγράφονται στη σχετική εισήγηση της Ο.Λ.Μ.Ε.
  6. Ψήφισμα συμπαράστασης για τον μαθητή Σαϊντού Καμαρά. Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ρεθύμνου αποφάσισε να εκδώσει σχετικό ψήφισμα συμπαράστασης.

Για το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ρεθύμνου

    Ο Πρόεδρος                                            Ο Γ. Γραμματέας

 Σουρουλής Χρήστος                                  Αρσενάκης Αρσένιος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *