Εκλογές για αντιπροσώπους στο συνέδριο της ΟΛΜΕ και ΝΤ ΑΔΕΔΥ – Τακτική Γενική Συνέλευση

Εκλογές για αντιπροσώπους στο συνέδριο της ΟΛΜΕ και ΝΤ ΑΔΕΔΥ –  Τακτική Γενική Συνέλευση

ΕΛΜΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Ενωση Λειτουργων Μεσης Εκπαιδευσης νομου Ρεθυμνου

Ηλιακάκη 16, Ρέθυμνο, Τ.Κ. 74132

site: www.elmereth.gr

e-mail: contact@elmereth.gr

facebook:

https://www.facebook.com/elmereth

ΣΥΝΔΙΚ. ΧΡΟΝΙΑ: 2021-22

Ρέθυμνο, 11/05/2021

ΕΞΕΡΧ.: 109

ΠΡΟΣ: Σχολικές Μονάδες ΔΔΕ Ρεθύμνου

ΚΟΙΝ: ΔΔΕ Ρεθύμνου

ΘΕΜΑ: Εκλογές για αντιπροσώπους στο συνέδριο της ΟΛΜΕ και ΝΤ ΑΔΕΔΥ –  Τακτική Γενική Συνέλευση

 

Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ρεθύμνου ενημερώνει τους συναδέλφους ότι την Τετάρτη, 18/05/2022, θα διεξαχθούν οι εκλογές του Σωματείου μας για την ανάδειξη των αντιπροσώπων μας στο επικείμενο 20ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ και για τους εκλέκτορες στο Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ.

Στο πλαίσιο αυτό, θα πραγματοποιηθεί Τακτική Γενική Συνέλευση την Τρίτη, 17/05/2022, ώρα 19.00, στο “Στέκι των Καθηγητών”.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη, 18/05/2022.

Σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. θα υπάρξουν τρεις (3) κάλπες με σκοπό την καλύτερη και μαζικότερη προσέλευση των συναδέλφων στην εκλογική διαδικασία. Οι κάλπες θα τοποθετηθούν ως εξής:

Μία κάλπη στο 1ο ΓΕΛ, με ώρα έναρξης της εκλογικής διαδικασίας στις 13:00 και ώρα λήξης στις 19:00.

Μία κάλπη στο Γυμνάσιο Περάματος που θα αφορά αποκλειστικά τους συναδέλφους των σχολείων Περάματος, Πανόρμου, Γαράζου, Κράνας και Ανωγείων, με ώρα έναρξης της εκλογικής διαδικασίας στις 12:00 και ώρα λήξης στις 15:00.

Μία κάλπη στο Γυμνάσιο Επισκοπής που θα αφορά αποκλειστικά τους συναδέλφους του Γυμνασίου και ΓΕΛ Επισκοπής, με ώρα έναρξης της εκλογικής διαδικασίας στις 12:00 και ώρα λήξης στις 14:00.

Η κατάθεση των υποψηφιοτήτων θα πραγματοποιηθεί μέχρι και την Κυριακή 15/5 στις 21:00, με αποστολή στο contact@elmereth.gr.

Για τη συμμετοχή των συναδέλφων στην ψηφοφορία δεν απαιτείται άλλη οικονομική συνδρομή. Είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή άλλο αποδεικτικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας.

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, η συμμετοχή όλων μας είναι πάρα πολύ σημαντική γιατί από αυτή θα κριθεί ο συνολικός αριθμός των αντιπροσώπων της ΕΛΜΕ,τόσο στο συνέδριο της ΟΛΜΕ, όσο και στο ΝΤ ΑΔΕΔΥ. Σε μία εποχή που ο ρόλος των συνδικάτων υπονομεύεται νομικά και ιδεολογικά από την κυβέρνηση επιβάλλεται να στηρίξουμε τα Σωματεία μας, να κάνουμε πιο ισχυρή τη φωνή μας.

Για το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ρεθύμνου

    Ο Πρόεδρος                                            Ο Γ. Γραμματέας

 Σουρουλής Χρήστος                                  Αρσενάκης Αρσένιος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *