ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ “PISA” Στις 18/5 ακυρώνουμε τις εξετάσεις διαγνωστικού χαρακτήρα «Ελληνική PISA» – Λέμε ΟΧΙ στην κατηγοριοποίηση σχολείων και μαθητών!

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ “PISA”  Στις 18/5 ακυρώνουμε τις εξετάσεις διαγνωστικού χαρακτήρα «Ελληνική PISA» – Λέμε ΟΧΙ στην κατηγοριοποίηση σχολείων και μαθητών!
ΕΛΜΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Ενωση Λειτουργων Μεσης Εκπαιδευσης νομου Ρεθυμνου

Ηλιακάκη 16, Ρέθυμνο, Τ.Κ. 74132

site: www.elmereth.gr

e-mail: contact@elmereth.gr

facebook:

https://www.facebook.com/elmereth

ΣΥΝΔΙΚ. ΧΡΟΝΙΑ: 2021-22

Ρέθυμνο, 16/5/2022

ΕΞΕΡΧ.:112

ΠΡΟΣ: Σχολικές μονάδες ΔΕ Ρεθύμνου

Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης

                                       

 

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ “PISA”

Στις 18/5 ακυρώνουμε τις εξετάσεις διαγνωστικού χαρακτήρα «Ελληνική PISA» – Λέμε ΟΧΙ στην κατηγοριοποίηση σχολείων και μαθητών!

Η ΕΛΜΕ Ρεθύμνου καλεί όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς και τους γονείς σε συγκέντρωση την Τετάρτη 18 Μαΐου και ώρα 8.30 π.μ. έξω από το 5ο Γυμνάσιο Ρεθύμνου (Αρσάνιο) ενάντια στις προγραμματισμένες από το ΥΠΑΙΘ «εξετάσεις διαγνωστικού χαρακτήρα» (επονομαζόμενες και «ελληνική PISA»).

Προκειμένου για τη διευκόλυνση, τόσο των εκπαιδευτικών των επιλεγμένων σχολείων να απέχουν, όσο και των υπολοίπων συναδέλφων να συμμετέχουν στη συγκέντρωση, έχει προκηρυχθεί πανελλαδική τρίωρη στάση εργασίας (8.00-11.00) από την ΟΛΜΕ και, αν χρειαστεί, συμπληρωματική τρίωρη στάση (11.00-14.00) από την ΕΛΜΕΡ. Σε περίπτωση που η στάση εργασίας της ΟΛΜΕ κηρυχθεί παράνομη – κατά την προσφιλή τακτική της υπουργού – η ΕΛΜΕΡ μεταφέρει τη δική της στάση εργασίας για το πρώτο μισό της εργάσιμης ημέρας, 8.00-11.00.

Δεν θα επιτρέψουμε την κατηγοριοποίηση σχολείων και εκπαιδευτικών! Οι εξετάσεις PISA πρέπει να ματαιωθούν!

Για το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ρεθύμνου

    Ο Πρόεδρος                                            Ο Γ. Γραμματέας

 Σουρουλής Χρήστος                                  Αρσενάκης Αρσένιος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *