Δίκτυο συνδέσμων Δ.Σ. ΕΛΜΕΡ – Συλλόγων Διδασκόντων

Δίκτυο συνδέσμων Δ.Σ. ΕΛΜΕΡ – Συλλόγων Διδασκόντων
ΕΛΜΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Ενωση Λειτουργων Μεσης Εκπαιδευσης νομου Ρεθυμνου

Ηλιακάκη 16, Ρέθυμνο, Τ.Κ. 74132

site: www.elmereth.gr

e-mail: contact@elmereth.gr

facebook:

https://www.facebook.com/elmereth

ΣΥΝΔΙΚ. ΧΡΟΝΙΑ: 2021-22

Ρέθυμνο, 15/9/2022

ΕΞΕΡΧ.:142

ΠΡΟΣ: Σχολικές μονάδες Δ.Ε. Ρεθύμνου

Δίκτυο συνδέσμων Δ.Σ. ΕΛΜΕΡ – Συλλόγων Διδασκόντων

Στη συνεδρίασή του στις 14/9/2022 το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Ρεθύμνου αποφάσισε τη δημιουργία ενός δικτύου «συνδέσμων» ανάμεσα στο Δ.Σ. και τους συλλόγους διδασκόντων, ώστε να ικανοποιηθεί η ανάγκη για γρήγορη και άμεση ενημέρωση όλων των συναδέλφων για θέματα που αφορούν το σωματείο.

Οι συνάδελφοι που θα αναλάβουν αυτόν τον ρόλο δεν θα χρειαστεί τίποτε άλλο παρά να προωθούν τα μέιλ της ΕΛΜΕ στις λίστες των συλλόγων τους ει δυνατόν αυθημερόν και, εφόσον το επιθυμούν, να είναι σε επικοινωνία με τα μέλη του Δ.Σ. και αναλόγως να ενημερώνουν δια ζώσης στα σχολεία τους για σημαντικά θέματα. Ευχής έργο θα είναι η επικοινωνία να είναι αμφίδρομη, δηλαδή οι σύνδεσμοι να μεταφέρουν στο Δ.Σ. ζητήματα που απασχολούν τον σύλλογό τους.

Διευκρινίζουμε ότι ο ρόλος των συνδέσμων θα είναι θεσμικός. Οι συνάδελφοι θα έχουν την κάλυψη του σωματείου και το Δ.Σ. θα ενημερώσει σχετικά τα σχολεία τους.

Καλούμε λοιπόν τους συλλόγους να ορίσουν από έναν ή δύο συναδέλφους, κατόπιν συμφωνίας και επιθυμίας τους, και να μας στείλουν τα στοιχεία του(ς) (ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο) στο contact@elmereth.gr μέχρι την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου.

Για το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ρεθύμνου

    Ο Πρόεδρος                                            Ο Γ. Γραμματέας

 Σουρουλής Χρήστος                                  Αρσενάκης Αρσένιος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *